Kom til Svøm og Leg 
 
I uge 7 er det vinterferie, og i denne uge er der ikke almindelig undervisning i svømmeskolen. I stedet har du mulighed for, at deltage til Svøm og Leg i Sundby Bad - mandag, onsdag og fredag i tidsrummet fra kl. 16:30-18:30.

I disse tre dage vil der være mulighed for, at komme ned og lege i vandet, med trænerne, venner og forældre. Vi forbeholder os dog, at hive forældre op ad vandet, hvis der er for mange i vandet. Det vil også være muligt at prøve mærkesvømning. Her kan du prøve kræfter med, at svømme så langt du kan uden hjælpemidler og pauser, hvorefter du kan få et mærke med hjem som bevis herpå. Alt du skal gøre er at møde op 

Vi glæder os til at se dig!

Svømmehilsner

Trænerne

Svømmeklubben MK31.

  

Historisk Dansk Årgangsmesterskab for MK31!

I weekenden var 9 svømmere fra MK31 afsted til DÅM kortbane i hhv. Odense og Vollsmose svømmehal og det gik over al forventning.

Alle kom hjem med flotte personlige rekorder og placeringer.

Specielt to piger skal fremhæves for de flotte præstationer. Sofie Bruun Høvring 2004, hæver endnu engang hendes niveau og svømmer intet mindre end 3 guld (50 fly, 100 fly og 200 IM, 2 sølv (200 fly og 400 IM), 1 bronze medalje i 200 fri og en flot 4. Plads i 100 fri hjem. Derudover sikrede Sofie sig 1. Pladsen i fly konkurrencen hvor alle 3 distancer er slået sammen. Sofie slår 100% PR til stævnet og opnår sin første guldnål i 100 fly.

Emilia C. R. Olsen 2004, slår til på sidstedagen og svømmer sin første sølvmedalje hjem ved et DÅM nogensinde, i 200 fri og sikrer sig samtidig 2. Pladsen samlet i crawl konkurrencen.

Det var desuden første gang nogensinde at MK31 har to piger i top 3 i samme disciplin.

Klubben udmærker sig yderligere ved at ende som 6. Bedste klub målt på medaljer i den ’store’ hal – foran klubber som blandt andet Sigma Swim og Kvik Kastrup.

I Vollsmose svømmede de også flotte resultater hjem. Nicholas Simson står for den bedste placering med en meget flot 8. Plads i 100 fri for 2005 drenge.

Tillykke til svømmerne – vi er klar igen i næste weekend med holdmesterskaberne for årgangssvømmere sammen med resten af VAT Copenhagen.


Lyngby Open 2018
 
Flot start til MK31 i det nye år.
 
Første stævne i 2018 var Lyngby Open d. 19 - 21 januar og her skinnede svømmerne fra MK31 igennem.

Særligt på årgangssiden med 42 finalepladser fordelt på hele 12 svømmere. Årgangssvømmere præsterede rigtig flot med mange personlige rekorder, medaljer og mangler nu kun de sidste detaljer inden vi drager mod Odense for at svømme Danske Årgangsmesterskaber d. 2-4/2.

Juniorsvømmerne præsterede også flot med personlige rekorder og flot disponeret løb. Juniorsvømmerne er et lidt andet sted rent træningsmæssigt da vi lige nu svømmer langt - hvilket betyder at der ikke er fokus på meget høj fart og sprint. Til trods for det, klarede de det super flot og svømmer hurigere end sidste år på samme tid.

Pernille Juel

Cheftræner, Svømmeklubben MK31

 
Medaljer og EM-krav til MK31 svømmerne ved DM-K i Greve.
 
Josefine B. Pedersen tog DM guld i 100 m bryst og svømmede sig samtidig til en EM kravtid
 
Johanna Berthelsen svømmede sig til sølv for ungdomsgruppen i 100 m bryst
 
Stort tillykke til begge 
 
  
 
Glimt fra en vellykket træningslejr i Fredericia i uge 42
 
K3 og Talent svømmede langt, trænede teknik og hyggede sig.
 
MK-31 deltog med et stærkt felt af svømmere til Øst Junior/senior i Nakskov og til GTI-CUP i Greve 22.09 - 24.09.
 
Resultaterne kan findes her på Livetiming

Flot Danske Årgangs Mesterskaber af MK31

VATCPH MK31 deltog d. 24-27/6 i Danske Årgangs Mesterskaber i Nørresundby. Dette resulterede foruden i en masse personlige rekorder også i fem medaljer fordelt på to svømmere.

Sofie Bruun Høvring viser endnu engang storform, hun vinder to guld medaljer i henholdsvis 50 og 100 fly, bronze i 400 medley og en meget flot sølv medalje i 400 fri. Super godt stævne af Sofie, hvor hun viser stor alsidighed og rigtig højt niveau.

Den femte medalje tog Emilia Olsen sig af. Efter en flot og overraskende fjerde plads i 200 fri, ville Emilia have mere og hun svømmede sig til en meget flot bronze medalje i 100 fri. Dette er Emilias første mesterskabs medalje og det bliver spændende forsat at følge Emilias udvikling.

Alt i alt et godt årgangs mesterskab for MK31’s 12 deltagere, der som klub præsterede meget flot. MK31 gjorde sig foruden de fem medaljer sig yderligere bemærket, ved at være den eneste klub i Danmark der havde tre piger med i samme årgangs A-finale.

Årets klubmesterskab og klubmesterskabsfest i MK31
Vi har netop afholdt årets klubmesterskaber i MK31, hvor svømmere fra konkurrence afdelingen og svømmeskolen deltog med flotte resultater.Tak for indsatsen fra trænere og forældre som stillede op hele weekenden og var med til at gøre stævnet og den efterfølgende fest til en fantastisk oplevelse for alle.
Med venlig hilsen
Svømmeklubben MK31
Glimt fra Malaga, hvor K1 var på træningslejr i Påsken
K1 hjemvendt efter en fantastisk træningslejr i Torremolinos. Dagene stod på træning udendørs i ca. 25 grader, dryland på en atletik bane og en god lang gåtur frem og tilbage fra poolen. Vi nåede dog også at opleve Malaga da vi drog ind til byen til vores fri eftermiddag hvor den stod på shopping og is. Derudover blev der afholdt talentshow til alles glæde hvor Simon, Michael og Oscar imponerede dommerne med deres dans og løb med sejren foran Sofie og Emilia. Vi blev dog ramt af en del sygdom og holdleder Mette måtte rende mange gange frem og tilbage for at hente syge svømmere med hjem. Men ungerne var dog mega seje alligevel og kæmpede hele ugen igennem. Vi sluttede træningslejren af med et max pas i stævnedragter hvor der var rigtig mange personlige rekorder.

Pernille Juel, Cheftræner MK 31

Glimt fra Kalundborg, hvor K2, K3 & Talent var på træningslejr i Påsken
K2 er nu hjemvendt efter en god træningslejr i Kalundborg. Det var en uge, hvor svømmerne virkelig fik vist, hvor seje de er! Største delen fik svømmet 58 km i alt og derudover lavet en masse dryland og løb. Derudover fik vi set 4 tegnefilm, spist en masse kage og brugt en eftermiddag på Go High! Alt i alt en super fed og hyggelig uge i selskab med de 12 seje K2 svømmere og selvfølgelig en masse seje K3 og Talent svømmere også.
Isabel Brylov.
Flot svømning ved Danske årgangs
Mesterskaber 2017
I weekenden drog 12 MK31 svømmere, 3 trænere, 1 holdleder og 1 official, sammen med resten af VAT–CPH, afsted til Ringe og Odense for at svømme Danske Årgangs Mesterskaber (DÅM). Alle kom hjem med nye personlige rekorder og flotte placeringer. Læse mere HER
Rawbite-stævne 7/1
Vi havde en fantastisk dag i lørdags, hvor der blev svømmet stævne for første gang i det nye år. Pernille vores cheftræner stod for RAWbitestævnet, hvor der blev kæmpet om førstepladserne i challengeløbene. Tak for et fint stævne, hvor forældrene igen igen stod klar på kanten som official og dommere.
Svømmeklubben MK31 har sponsoraftale med OK
Du kan med et OK-kort bidrage til den fælles sponsorkonto for svømmerne i MK31
Bestil dit kort via dette link https://www.ok.dk/privat/sporten/
Kortet skal knyttes til nr: 561504
Svømmeklubben MK 31 - Prins Buris Vej 4 - 2300 København S