Kære medlemmer

Covid-19 har gjort vores genåbning af svømmehallerne lidt mere besværlig. Vi har fået en del retningslinjer som er fastsat af myndighederne, kultur og fritidsforvaltningen og ikke mindst af svømmehallerne. Dem skal vi følge nøje hvis vi skal kunne gennemføre vores sæson.

Det betyder en del praktisk information, som der skal tages hensyn til når I kommer til hallen..  Det er vigtigt at i sætter jer ind i forholdsreglerne inden i ankommer til svømmehallen og til svømmetræning. I finder dem her:

Sundby Badet forholdsregler læs her

 
Vi glæder os til at se jer til en ny svømmesæson
 
Med venlig hilsen

Svømmeklubben MK31


 
  
 

Svømmeklubben MK31 ansætter Sebastian Ovesen og Stefan Corlin

Svømmeklubben MK31 har netop fået trænerteamet til det nye elitehold på plads. Således tiltræder Sebastian Ovesen og Stefan Corlin som en del af trænerteamet på klubbens bedste hold og vil assistere Cheftræner, Pernille Juel, og Elitechef, Anders Juel, til den daglige træning.

Sebastian Ovesen er tidligere elitesvømmer med personlig erfaring på seniorlandsholdet og har deltaget ved bl.a. VM på kortbane i 2016. Derudover har Sebastian trænereerfaring fra KVIK Kastrup i den seneste sæson. Sebastian er startet pr. 1/8.

”Sebastian er en rigtig spændende tilføjelse til vores nye set up i Svømmeklubben MK31. Sebastian kommer til os med en masse erfaring som svømmer på højt nationalt og internationalt plan, og det vil vi kunne drage rigtig meget nytte af på holdet. I og med Sebastian også har erfaring med at stå på kanten som træner efterfølgende hans egen svømmekarriere har han det allerede naturligt at kunne formidle og kommunikere hans viden videre til vores svømmere. Vi ser frem til et stærkt samarbejde med Sebastian”, fortæller Cheftræner Pernille Juel.

Stefan Corlin kommer til Svømmeklubben MK31 med en masse trænererfaring og viden. Stefan er tidligere cheftræner i Gladsaxe Svømmeklub, assistenttræner i KVIK Kastrup, talentudvikler i GTI m.m. Han har bl.a. også en række træner- og sportslige uddannelser med i bagagen, og vil derfor kunne bidrage konstruktivt til deres nye set up i MK31. Stefan tiltræder pr. 1/9.

”Stefan har en masse kompetencer i form af div. trænerjobs, men også via hans mangeårige arbejde som lærer. Stefan ved hvad der skal til for at nå til tops i Dansk Svømning, men han ved også hvad det vil sige at arbejde med unge mennesker i en rivende udvikling i deres liv, og det er klart et af vores store fokuspunkter at arbejde med det hele menneske i stedet for kun på svømmeren i vores medlemmer. Jeg ser frem til et spændende samarbejde og en masse konstruktive og lærende samtale med Stefan på kanten.” fortæller Elitechef Anders Juel.

 
 
Svømmeklubben MK31 indgår samarbejdsaftale med Klinik Kropsværkstedet

Svømmeklubben MK31 har indgået et samarbejde med Klinik Kropsværkstedet som har klinikker på Amager Strandvej på Amager, Frederiksberg Allé på Frederiksberg og Ahlgade i Holbæk. 

Samarbejdet omfatter at MK31's medlemmer tilbydes 15% rabat på deres behandlinger/screeninger hos Klinik Kropsværkstedet.
 
I kan læse meget mere og booke tider på klinikkens hjemmeside HER 

 

Josefine B. Pedersen udtaget til OL2024 bruttogruppe

Dansk Svømmeunion har i den forgange uge præsenteret landsholdsgrupperne for næste sæson. Her er vi stolt repræsenteret af vores egen Josefine B. Pedersen, som vil være en del af OL2024 bruttogruppen. I kan læse meget mere om udtagelsen fra Dansk Svømmeunion HER.

Stort tillykke til Josefine! 

 
  

Sofie udtaget til EM Junior og Cille udtaget til NM Junior!

 

I denne tid hvor både træning, skole og alm. hverdag er lukket ned kommer der alligevel glædelige og gode nyheder.

Svømmerne får jo desværre ikke mulighed for at svømme DM Junior og Danish Open om 5 dage selvom al træning og planlægning er gået på at skulle præstere det bedste de kunne der. MEN:

  • Sofie Bruun Høvring er udtaget til EM Junior til sommer på baggrund af at hun 3 gange siden januar har svømmet under kravet i 50 fly på langbane - hurtigste tid med 00.27,56. Kravtiden var 00.27,96. Sofie er udtaget som 3. bedste junior svømmer regnet ud i % hvor langt man er under kravtiden.

  • Cille Kirketerp er udtaget til NM Junior til sommer på baggrund af hun til Kronborg Open svømmede 5/100 dele under kravtiden i 50 fri! Cilles tid lød på 00.27,43 og kravtiden er 00.27,48.

    Stort tillykke til pigerne - det kan forhåbentlig hjælpe på motivationen til den daglige løbetur/dryland hjemme i stuen pt.

    https://www.svoem.dk/Nyheder/Nyhed/?id=5005 

 

VH
Svømmeklubben MK31
cheftræner Pernille Juel 
 
  
NEDLUKNING PGA CORONAVIRUS 
Kære svømmere, forældre, trænere og andre med tilknytning til Svømmeklubben MK31.
Svømmeklubben MK31 indstiller foreløbigt alt svømmeundervisning, alle træningsaktiviteter samt øvrige aktiviteter for vores medlemmer fra dags dato 12/3 frem til 11/5,  i den ekstraordinære situation med øget smittespredning af corona-virus i Danmark. Vi afventer løbende, hvad der anbefales fra sundheds myndighederne.
 
  

5 medaljer og flotte top 10 placeringer til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane!

 

Vi takker af fra en fantastisk weekend i Gladsaxe efter et meget vellykket Dansk Årgangsmesterskab for piger født i 2006 og 2007 og drenge født i 2005 og 2006. MK31 havde 11 svømmere kvalificeret fordelt på både K1 og K2. 

Vi kommer hjem med en PR procent på intet mindre end 92,3%! 
Nadia har flere løb i top 5-8 (blandt andet 400 IM hvor hun bliver nr. 5) Ella bliver nr. 7 i 200 fri, Hansen nr. 7 i 400 fri, Maja nr. 12 i 400 fri og Sarah nr. 13 i 200 fly - virkelig store placerings forbedringer og ikke mindst personlige rekorder. 

Maya, Emma, Johanna, Bjerre og Frederikke gør det virkelig flot og hopper også adskillige placeringer op af listen og laver flotte personlige rekorder i alle løb. 

Carlos står for MK’s medaljer og rigtig mange flotte personlige rekorder. 

Han vinder guld og er derfor Danmarks hurtigste dreng født i 2006 i 400 fri, sølv i 100 fri og 200 fri, bronze i 200 fly og 400 IM. 

Han får også en flot pokal med hjem da han samlet bliver nr. 2 i crawl kategorien. 
Tillykke til alle svømmerne med de flotte resultater ?? 
Aftenen blev selvfølgelig afsluttet på Mac Donalds
.

 

Pernille Juel

Cheftræner

 
MK31 svømmerne gjorde en fantastisk flot figur.

Josefine udtaget til EM på kortbane og pigerne er Danske Mestre i 4x50 IM! DM for seniorer løb af stablen 7-10/11 i Esbjerg.

Vores tre svømmere Josefine B. Pedersen, Sofie Bruun Høvring og Johanna Berthelsen vandt sammen med Schastine Tabor, et super flot Dansk mesterskab i holdmedley, for vores startfællesskab VAT Copenhagen.

- Sofie Bruun Høvring fortsatte de gode takter fra DJM og svømmede en flot personlig rekord i A-finalen af 50 butterfly, og bliver nr. 7 for seniorer til trods for Sofie stadig kun er 2. års junior svømmer.

- Johanna fik i den grad også sat sit præg i dansk brystsvømning med flotte personlige rekorder, hvor hun blandt andet blev nr. 5 i 100 bryst.

- Antoine Montier svømmer en B finale i 50 bryst i ny personlig rekord.

-Carl Terp Larsen bryder den magiske grænse 1.00 og svømmer under minuttet i både 100 ryg og 100 IM

Josefine B. Pedersen vandt nogle flotte sølvmedaljer i 50 og 100 bryst og en bronze i 200 bryst.Toppen af kransekagen for Josefine er at hun i meget flot stil kvalificerede sig til Europæiske Kortbanemesterskaber, der afholdes Glasgow 4-8 december 2019.
Så flot af Josefine og en cementering af at hun er med i den absolut elite i dansk brystsvømning!

Vi glæder rigtig meget til at følge hende til Glasgow og ønsker hende al mulig held og lykke.

Pernille Juel

Cheftræner
 
Medaljehøst til DJM 2019
3 medaljer til Danske Junior Mesterskaber - Sofie dobbelt Dansk Junior Mester!

I weekenden var 5 svømmere fra K1 afsted til DM for Juniorer i Vejle.

Stævnet gik fantastisk da alle svømmere kom hjem med nye personlige rekorder, nye kravtider til fremtidige mesterskaber og finale pladser til både Cille Kirketerp og Sofie Bruun Høvring.

Sofie gør det fuldstændig fantastisk og formår at blive Dansk Juniormester i både 50 og 100 fly. Hun svømmer også en flot sølvmedalje hjem i 100 IM. Fantastisk præstation af Sofie som nu for første gang kan kalde sig Dansk Junior Mester.I den kommende weekend er der DM for seniorer hvor Sofie fra K1 og svømmere fra VAT Elite deltager.
mvh
Cheftræner Pernille Juel
 
Choko Cup 2019

Vi ses lørdag den 23. november i Sundby Badet til årets Choko Cup Stævne i MK31. Der vil være adgang til omklædning fra kl. 14:00 og afvikling af stævnet foregår i tidsrummet fra kl. 14:30-18:00.

Bemærk`der IKKE er svømmeundervisning i Frankrigsgade Svømmehal eller Vesterbro Svømmehal lørdag den 23.november, når der afholdes Choko Cup.
 

Sponsorstævne 2019

Der blev svømmet virkelig langt til årets sponsor stævne i September

Til stævnet deltog 55 seje svømmere fra MK31.

På én time svømmede de tilsammen knap 200.000 meter.

I gennemsnit svømmede de 3.600 meter - store som små. En flot præstation!

Efter stævnet var der sponsorfest, hvor svømmere stod for sjov underholdning med sang og dans. Her blev årets danmarksmestre også hyldet med glitter og spotlight.

 

MK31 har 2 Nordiske Junior Mestre!

Sofie Bruun Høvring og Cille Kirketerp formåede i weekenden at repræsentere Danmark og MK31 på fornemmeste vis ved de Nordiske Junior Mesterskaber på Langbane i Vejle.

Cille bliver Nordisk Junior Mester i 50 fri, Sofie vinder sølv i 100 fly, bronze i 200 fly, bliver nr. 4 200 IM og er med på holdkappen der vinder guld i 4x200 fri! Pigerne løfter deres niveau endnu en gang og tager derfra med personlige rekorder i alle løb.

Nu venter en velfortjent sommerferie for alle svømmerne indtil august hvor træningen atter igen skydes igang.

 
2 MK31 svømmere udtaget til Nordiske Junior Mesterskaber

Et fantastisk DÅM langbane er slut og årgangssvømmerne går nu på velfortjent sommerferie. Det blev rigtig mange flotte og store personlige rekorder og en del finaler. Cille Kirketerp og Filippa Eiler svømmede med på holdkapperne med VAT Copenhagen. Cille er med på guld holdkappen i 4x100 fri og vi er derfor igen i år de hurtigste årgangspiger i Danmark. Både Cille og Filippa svømmede også en flot sølv medalje hjem i 4x200 fri. Cille vinder sin første individuelle medalje til DÅM nogensinde, en flot sølv medalje i 50 fri, hvor Cille også svømmer under kravtiden til Nordiske Junior Mesterskaber. Derfor har MK31 nu 2 svømmere repræsenteret ved NJM da Sofie Bruun Høvring allerede er udtaget på baggrund af hendes præstation tilbage i April måned i 100 fly. Stævnet begynder i Vejle om 1 lille uges tid.

De sidste forberedelser er nu sat ind hvor vores 'store' svømmere afslutter sæsonen med DM Åben klasse i Helsingør som kører fra d. 11-14/7 og Nordiske Junior Mesterskaber fra d. 13-14/7.

 

Svømmeklubben MK31 fejrer 50 års jubilæum i år


 

Tilmelding til ny sæson 2019

Der bliver åbnet op for tilmelding til efterårssæsonen 2019:
26/5 kl. 10 for nuværende medlemmer
22/6 kl. 09 for nye medlemmer
Glæder os til at se jer til en ny sæson i efteråret
mvh
Svømmeklubben MK31
 

MK31-VATCPH svømmere udtaget til Senior Landsholdet og til Nordiske Juniormesterskaber for hhv. Josefine B. Pedersen og Sofie Bruun Høvring.


Danske Junior mesterskaber og Danish Open er veloverstået for vores MK31 svømmere fra hhv. VAT Elite og K1. Det blev til en masse personlige rekorder, flotte placeringer og finaler til hhv. Johanna, Carl, Antoine, Sofie, Josefine, Lærke, Thippe og Emilia. Josefine bliver nummer 2 ved Danish Open i både 50, 100 og 200 bryst og viser stor stabilitet og svømmer endnu engang under kravene til senior landsholdet.
Sofie vinder bronze for junior i 50 fly (som faktisk er lige på kravtiden til Europæiske Junior Mesterskaber men da Sofie er født i 2004 er hun desværre for ung til at deltage i år). Hun svømmer under kravtiden i 100 fly til Nordiske Junior Mesterskaber og skal derfor repræsentere Danmark til sommer til NJM som foregår i Vejle.

Stort tillykke til alle svømmerne med de flotte resultater.

 
MK31-svømmeren Josefine B. Pedersen på Euro-Tour med senior landsholdet
Vores egen Josefine B. Pedersen tog, torsdag d. 7. marts 2019, afsted på en 10 dages rundrejse i Europa med resten af senior landsholdet. De var i alt 18 svømmere afsted. Først rejste de fra København til Barcelona, Spanien, for at deltage i dette års spanske top stævne, Trofeu Club Natacio Sabadell.

Idéen med Euro Tour-konceptet var først og fremmest at sætte fokus på teknisk og taktiske elementer af svømningen i et internationalt perspektiv.

Josefine svømmede sig videre til finalerne i alle sine brystsvømningsløb. Det gav mulighed for at øve nogle forskellige taktikker i hendes løb fra morgen til aften. Her i samråd med træneren Anders Jensen, der var hjemme i København for at træne resten af VAT Copenhagens Elitehold. Josefine formåede at vinde en bronzemedalje i 50m brystsvømning ved det første stævne i Barcelona.

Josefine er nu retur i København for at træne videre frem imod årets Danish Open d. 5-9 april. Danish Open er et FINA godkendt kvalifikations stævne til VM i Korea til sommer 2019. Weekenden efter Danish Open skal Josefine, sammen med cheftræner Anders Jensen og Johanna Berthelsen og Lærke Rask Sander, begge MK31-svømmere, til Stockholm Open for at konkurrere mod svømmestjerner som Katinka Hozssu og Sarah Sjöstrom.

 
  
Svømmeklubben MK31 har sponsoraftale med OK
Du kan med et OK-kort bidrage til den fælles sponsorkonto for svømmerne i MK31
Bestil dit kort via dette link https://www.ok.dk/privat/sporten/
Kortet skal knyttes til nr: 561504

Nyheder

Loading