Lukkedage foråret 2019 

I april og maj er der dage, hvor der ikke vil være undervisning grundet helligedage. Det gælder følgende dage: 
- Den 18-22. april
- Den 1. maj 
- Den 17. maj
 
 
MK31-svømmeren Josefine B. Pedersen på Euro-Tour med senior landsholdet
Vores egen Josefine B. Pedersen tog, torsdag d. 7. marts 2019, afsted på en 10 dages rundrejse i Europa med resten af senior landsholdet. De var i alt 18 svømmere afsted. Først rejste de fra København til Barcelona, Spanien, for at deltage i dette års spanske top stævne, Trofeu Club Natacio Sabadell.

Idéen med Euro Tour-konceptet var først og fremmest at sætte fokus på teknisk og taktiske elementer af svømningen i et internationalt perspektiv.

Josefine svømmede sig videre til finalerne i alle sine brystsvømningsløb. Det gav mulighed for at øve nogle forskellige taktikker i hendes løb fra morgen til aften. Her i samråd med træneren Anders Jensen, der var hjemme i København for at træne resten af VAT Copenhagens Elitehold. Josefine formåede at vinde en bronzemedalje i 50m brystsvømning ved det første stævne i Barcelona.

Josefine er nu retur i København for at træne videre frem imod årets Danish Open d. 5-9 april. Danish Open er et FINA godkendt kvalifikations stævne til VM i Korea til sommer 2019. Weekenden efter Danish Open skal Josefine, sammen med cheftræner Anders Jensen og Johanna Berthelsen og Lærke Rask Sander, begge MK31-svømmere, til Stockholm Open for at konkurrere mod svømmestjerner som Katinka Hozssu og Sarah Sjöstrom.

 
 VAT Copenhagen Danske Årgangsmestre i 4x100 fri

Danske Årgangsmesterskaber på kortbane løb af staben d. 1-3/2 i Odense hvor MK31 stillede med 9 svømmere fra både K1 og K2.

Det blev til mange nye personlige rekorder, flotte placeringer og ikke mindst til 2 medaljer til vores svømmere. De to medaljer blev begge opnået i holdkapper hvor vi stiller op som VAT Copenhagen, hvor det blev til en flot bronze medalje for piger i 4x50 IM på første dagen og en guld medalje i 4x100 fri i stævnets sidste løb. Cille Kirketerp var med på begge medalje holdkapper og Filippa Eiler var med til at vinde 4x100 fri. Super flot svømmet af pigerne som også tager en 4. plads i 4x200 IM med hjem.

Næste store stævne er Øst Årgang og Danish Open/Danske Junior Mesterskaber.

 
 

Medaljehøst ved DM-K junior 2018

2 medaljer og flotte placeringer til DM Junior for MK31

9 svømmere fra MK31 var i sidste uge til Danske Juniormesterskaber i Esbjerg. I år var der rigtig mange af svømmerne som for første gang skulle prøve kræfter af til et juniormesterskab da de først er blevet junior svømmere efter sommerferien.

Det klarede de til gengæld virkelig flot, sammen med de andre der har været afsted før.

Junior årgangene er for piger: 2002 - 2003 og 2004. For drenge: 2001 - 2002 - 2003.

Alle kom hjem med flotte personlige rekorder, gode placeringer og nye oplevelser.

De svømmede sig blandt andet til 5 A finaler, 7 B finaler og 6 C finaler. Finalerne blev svømmet hjem af Sofie Bruun Høvring født i 2004, Emilia C R Olsen født i 2004, Lærke Rask Sander født i 2002 og Carl Terp Larsen født i 2001.

Det er dog særligt Sofie og Lærke der skal fremhæves for deres helt igennem fantastiske præstation i 50 fly hvor begge piger formår at få en medalje med hjem og slå store personlige rekorder. Sofie vinder sølv, og er den eneste 2004 pige der får en sølv medalje med hjem fra stævnet af alle deltagere, og Lærke formår at svømme en rigtig flot bronze medalje med hjem. Det er begge pigers første DM Junior medalje. Ekstra fremhævelse skal være at Sofie svømmer den 8. hurtigste tid der er svømmet i Danmark i år - inkl. seniorer, hvilket er virkelig flot taget i betragtning af hun kun er født i 2004.

Vi takker af fra nogle sjove og hyggelige dage i Esbjerg og glæder os til Køge Open om 2 uger.

Pernille Juel

Cheftræner MK31

 

 
Billedet indeholder sandsynligvis: 9 personer, smilende personer, folk, der står

Medaljehøst ved DM-K 2018
 

DM-K i Vejle for seniorer var en stor succes for MK31s senior svømmere: Jeanette Ottesen, Josefine B Pedersen, Johanna Berthelsen og Antoine Montier. Svømmerne var repræsenteret i en række A- og enkelte B-finaler.

Jeanette vandt guld i 50 fly, sølv i 100 fly og sølv i 50 fri.

Josefine vand guld i 50 bryst, sølv i 100 bryst og svømmede derudover 100 og 200 IM med stor pr og blev nr. 4 i 200 bryst.

Johanna vandt guld for de unge seniorer i 100 bryst, sølv for unge seniorer i 50 bryst og svømmede derudover 100 IM, 50 fri, 200 bryst – alle løb ny PR bortset fra 100 fri.

Antoine svømmede 50 fly, 100 bryst og 50 bryst – alle løb i ny PR.

Sidst men ikke mindst vandt pigerne bronze i 4x50  hold medley med Pernille på holdet.

 
 
K1 og K2 på træningslejr i Polen
 
K2 får svømme langt, men når også at hygge sig med bowlingture og spa 
 
 
Nyt fra træningslejren i Ringe for K3 og Talent
 
Der svømmes langt og heldigvis er der tid til Halloween løb 
 
 
 

Sponsorstævne 2018

I september var MK's svømmere traditionen tro i vandet til det årlige sponsorstævne sammen med resten af VAT.

De 36 seje svømmer fik på 1 time tilsammen svømmet hele 126.800 meter. Godt gået!

Til sponsorfesten om aftenen deltog svømmere og forældre. Og også her leverede svømmerne varen med gode indslag fra både K2 og K1 på scenen. Der var bl.a. underholdning med hård kamp mellem trænerne om spisning af flest flødeboller :)

 

 


 

 

 
Flotte resultater ved DM-L i Odense:
 
MK31 svømmerne svømmer hurtigt og har på første dagen opnået topplaceringer og slået PR se mere her 
 
Træningslejr i uge 42:
 
Du kan tilmelde dig via link herunder:
 
Gniewino, Polen (VAT Elite, K1 og K2)
 
Klubmesterskaber og klubmesterskabsfest 2018
 
 Klubmester 2018- stort tillykke
 
 MK31 ansætter Cecilie Holten og Julie Aglund Lauridsen som assisterende trænere på hhv. K1 og K2.

Vi er glade for at offentliggøre ansættelsen af Cecilie Holten og Julie Aglund Lauridsen i klubben til sæsonstart i august måned som nye assisterende trænere på hhv. K1 og K2.

MK31 står overfor en større trænerrokade i klubben, da den nuværende ansvarlig træner på K2, Isabel Brylov, har fået et studierelevant job og samtidig starter med at læse sin kandidat til september. Samtidig skal ass. træner Hannibal Moulvad i fuldtidspraktik i forbindelse med sit studie og stopper derfor også ved udgangen af denne sæson. Vi ønsker både Isabel og Hannibal held og lykke fremover med det nye kapitel i livet og siger tak for rigtig mange gode år i klubben!

Ny ansvarlig træner på K2 bliver Esben Norup som har været ass. træner på K1 siden januar 2017 og selv har svømmet i både MK31 og VAT Copenhagen. Julie Aglund Lauridsen starter som ass. træner på K2.

Cecilie Holten overtager Esbens timer på K1 som ass. træner 1 gang om ugen. Marco Loughran fortsætter som ass. træner på K1 6 gange ugentligt og på VAT Elite 4 gange ugentligt.

Vi glæder os meget over tilgangen af både Cecilie og Julie til MK31, som begge kommer fra svømmeverdenen med flotte resultater. Cecilie har tidligere været træner i hhv. Albertslund og Værløse Svømmeklub og har tidligere haft dansk juniorrekord i 200 brystsvømning på langbane. Julie har svømmet på NTC og det danske landshold igennem en årrække og er blandt andet blevet nr. 10 til VM på kortbane i 800 fri i 2014.

Mvh

Pernille Juel

Cheftræner, Svømmeklubben MK31

 Jeanette Ottesen gør comeback i MK31!

Vi er glade for at kunne annoncere at Jeanette Ottesen har valgt at genoptage sin svømmekarriere i MK31 efter hun i december måned fødte en datter.

Jeanette er mange dobbelt Europa- og Verdensmester og I 2016 vandt hun en OL bronze medalje.

Hun har desuden deltaget ved de seneste 4 Olympiske Lege og er den mest vindende svømmer i Danmark nogensinde.

Jeanette kommer til daglig til at træne både med MK31's førstehold og VAT Elite. Hendes første stævne bliver MK31's klubmesterskab i Sundby Bad i slutningen af maj.

Vi er stolte over at Jeanette har valgt MK31 til at gøre comeback til svømmesporten og vi glæder os til at følge hende på hendes fremtidige svømmeeventyr.

Pernille Juel
Cheftræner
 
MK31 svømmere høstede medaljer og PR-tider til Danish Open i Bellahøj 12-15. April og til Øst Årgang 20-22. april

Øst Årgang:

Flot weekend for MK31 til Østdanske Årgangsmesterskaber i Ringsted. Det er et IM stævne hvor svømmerne bliver udfordret og skal svømme alle stilarter og IM løb. Vi kom hjem med rigtig mange personlige rekorder, 11 medaljer og 5 pokaler. Derudover stort tillykke til Sofie Bruun Høvring som endnu en gang hæver sit niveau og slår 100% pr til stævnet og med at være 1 ud af de 3 højst placerede svømmere i den samlede IM konkurrence og sluttede i niveau 7.

Også stort tillykke til Sarah Højlund med hendes første DÅM kravtid nogensinde.

Danish Open

MK31 har 1 svømmer med til EM på langbane til august måned!

Det var et flot mesterskab for MK31 ved netop overståede Danish Open i Bellahøj svømmestadion. Vores svenske svømmer, Simon Sjödin, kvalificerede sig nemlig til EM på langbane til august måned. Deruodver var Josefine B. Pedersen under kravtiden i 50 bryst i indledende afsnit, men da man skal svømme tiden i en finale kommer Josefine desværre ikke med denne gang. Josefine svømmede ellers 100% PR til stævnet og var også blot 3/10 fra kravtiden til EM i 100 bryst.

Vi kom hjem med 3 guld og 2 bronzemedaljer. Derudover også et hav af både A-, B- og C- finaler.

Vores yngste deltager, blot 13 årige Sofie Bruun Høvring, som skulle ud og have erfaring med at svømme mod seniorsvømmere. Hun formåede endda at kvalificere sig til en flot C finale i 100 fly i en personlig rekord med næsten 2,5 sekund. Sofie er nu blot 3/10 dele fra kravtiden til Nordiske Juniormesterskaber som hun skal forsøge at kvalificere sig til, til sommer.

Pernille Juel

Cheftræner, Svømmeklubben MK31

 
 
Glimt fra træningslejren i St. Heddinge
med K2, K3 og Talent. Påsken 2018
 Glimt fra træningslejren i Callela med K1, Påsken 2018
  

Historisk Dansk Årgangsmesterskab for MK31!

I weekenden var 9 svømmere fra MK31 afsted til DÅM kortbane i hhv. Odense og Vollsmose svømmehal og det gik over al forventning.

Alle kom hjem med flotte personlige rekorder og placeringer.

Specielt to piger skal fremhæves for de flotte præstationer. Sofie Bruun Høvring 2004, hæver endnu engang hendes niveau og svømmer intet mindre end 3 guld (50 fly, 100 fly og 200 IM, 2 sølv (200 fly og 400 IM), 1 bronze medalje i 200 fri og en flot 4. Plads i 100 fri hjem. Derudover sikrede Sofie sig 1. Pladsen i fly konkurrencen hvor alle 3 distancer er slået sammen. Sofie slår 100% PR til stævnet og opnår sin første guldnål i 100 fly.

Emilia C. R. Olsen 2004, slår til på sidstedagen og svømmer sin første sølvmedalje hjem ved et DÅM nogensinde, i 200 fri og sikrer sig samtidig 2. Pladsen samlet i crawl konkurrencen.

Det var desuden første gang nogensinde at MK31 har to piger i top 3 i samme disciplin.

Klubben udmærker sig yderligere ved at ende som 6. Bedste klub målt på medaljer i den ’store’ hal – foran klubber som blandt andet Sigma Swim og Kvik Kastrup.

I Vollsmose svømmede de også flotte resultater hjem. Nicholas Simson står for den bedste placering med en meget flot 8. Plads i 100 fri for 2005 drenge.

Tillykke til svømmerne – vi er klar igen i næste weekend med holdmesterskaberne for årgangssvømmere sammen med resten af VAT Copenhagen.


Lyngby Open 2018
 
Flot start til MK31 i det nye år.
 
Første stævne i 2018 var Lyngby Open d. 19 - 21 januar og her skinnede svømmerne fra MK31 igennem.

Særligt på årgangssiden med 42 finalepladser fordelt på hele 12 svømmere. Årgangssvømmere præsterede rigtig flot med mange personlige rekorder, medaljer og mangler nu kun de sidste detaljer inden vi drager mod Odense for at svømme Danske Årgangsmesterskaber d. 2-4/2.

Juniorsvømmerne præsterede også flot med personlige rekorder og flot disponeret løb. Juniorsvømmerne er et lidt andet sted rent træningsmæssigt da vi lige nu svømmer langt - hvilket betyder at der ikke er fokus på meget høj fart og sprint. Til trods for det, klarede de det super flot og svømmer hurigere end sidste år på samme tid.

Pernille Juel

Cheftræner, Svømmeklubben MK31

 
Medaljer og EM-krav til MK31 svømmerne ved DM-K i Greve.
 
Josefine B. Pedersen tog DM guld i 100 m bryst og svømmede sig samtidig til en EM kravtid
 
Johanna Berthelsen svømmede sig til sølv for ungdomsgruppen i 100 m bryst
 
Stort tillykke til begge 
 
  
 
Glimt fra en vellykket træningslejr i Fredericia i uge 42
 
K3 og Talent svømmede langt, trænede teknik og hyggede sig.
 
MK-31 deltog med et stærkt felt af svømmere til Øst Junior/senior i Nakskov og til GTI-CUP i Greve 22.09 - 24.09.
 
Resultaterne kan findes her på Livetiming

Flot Danske Årgangs Mesterskaber af MK31

VATCPH MK31 deltog d. 24-27/6 i Danske Årgangs Mesterskaber i Nørresundby. Dette resulterede foruden i en masse personlige rekorder også i fem medaljer fordelt på to svømmere.

Sofie Bruun Høvring viser endnu engang storform, hun vinder to guld medaljer i henholdsvis 50 og 100 fly, bronze i 400 medley og en meget flot sølv medalje i 400 fri. Super godt stævne af Sofie, hvor hun viser stor alsidighed og rigtig højt niveau.

Den femte medalje tog Emilia Olsen sig af. Efter en flot og overraskende fjerde plads i 200 fri, ville Emilia have mere og hun svømmede sig til en meget flot bronze medalje i 100 fri. Dette er Emilias første mesterskabs medalje og det bliver spændende forsat at følge Emilias udvikling.

Alt i alt et godt årgangs mesterskab for MK31’s 12 deltagere, der som klub præsterede meget flot. MK31 gjorde sig foruden de fem medaljer sig yderligere bemærket, ved at være den eneste klub i Danmark der havde tre piger med i samme årgangs A-finale.

Årets klubmesterskab og klubmesterskabsfest i MK31
Vi har netop afholdt årets klubmesterskaber i MK31, hvor svømmere fra konkurrence afdelingen og svømmeskolen deltog med flotte resultater.Tak for indsatsen fra trænere og forældre som stillede op hele weekenden og var med til at gøre stævnet og den efterfølgende fest til en fantastisk oplevelse for alle.
Med venlig hilsen
Svømmeklubben MK31
Glimt fra Malaga, hvor K1 var på træningslejr i Påsken
K1 hjemvendt efter en fantastisk træningslejr i Torremolinos. Dagene stod på træning udendørs i ca. 25 grader, dryland på en atletik bane og en god lang gåtur frem og tilbage fra poolen. Vi nåede dog også at opleve Malaga da vi drog ind til byen til vores fri eftermiddag hvor den stod på shopping og is. Derudover blev der afholdt talentshow til alles glæde hvor Simon, Michael og Oscar imponerede dommerne med deres dans og løb med sejren foran Sofie og Emilia. Vi blev dog ramt af en del sygdom og holdleder Mette måtte rende mange gange frem og tilbage for at hente syge svømmere med hjem. Men ungerne var dog mega seje alligevel og kæmpede hele ugen igennem. Vi sluttede træningslejren af med et max pas i stævnedragter hvor der var rigtig mange personlige rekorder.

Pernille Juel, Cheftræner MK 31

Glimt fra Kalundborg, hvor K2, K3 & Talent var på træningslejr i Påsken
K2 er nu hjemvendt efter en god træningslejr i Kalundborg. Det var en uge, hvor svømmerne virkelig fik vist, hvor seje de er! Største delen fik svømmet 58 km i alt og derudover lavet en masse dryland og løb. Derudover fik vi set 4 tegnefilm, spist en masse kage og brugt en eftermiddag på Go High! Alt i alt en super fed og hyggelig uge i selskab med de 12 seje K2 svømmere og selvfølgelig en masse seje K3 og Talent svømmere også.
Isabel Brylov.
Flot svømning ved Danske årgangs
Mesterskaber 2017
I weekenden drog 12 MK31 svømmere, 3 trænere, 1 holdleder og 1 official, sammen med resten af VAT–CPH, afsted til Ringe og Odense for at svømme Danske Årgangs Mesterskaber (DÅM). Alle kom hjem med nye personlige rekorder og flotte placeringer. Læse mere HER
Rawbite-stævne 7/1
Vi havde en fantastisk dag i lørdags, hvor der blev svømmet stævne for første gang i det nye år. Pernille vores cheftræner stod for RAWbitestævnet, hvor der blev kæmpet om førstepladserne i challengeløbene. Tak for et fint stævne, hvor forældrene igen igen stod klar på kanten som official og dommere.
Svømmeklubben MK31 har sponsoraftale med OK
Du kan med et OK-kort bidrage til den fælles sponsorkonto for svømmerne i MK31
Bestil dit kort via dette link https://www.ok.dk/privat/sporten/
Kortet skal knyttes til nr: 561504
Svømmeklubben MK 31 - Prins Buris Vej 4 - 2300 København S