Aspiranthold

Hvad er Aspirant?

Aspirantholdet er et bindeled mellem svømmeskolen og konkurrenceafdelingen. Der er er to aspiranthold, et pige og et drenge hold. På Aspirant holdet kan man ikke selv tilmelde sig men skal været blevet tilbudt en oprykning fra en træner i svømmeskolen eller vores talentudvikler, Cecilie Hjarsø. 

Aldersmæssigt er man ca. 8-10 år gammel. 

Aspirant er at sidestille med et Let øvet hold i svømmeskolen, men holdet er derudover et bindeled mellem svømmeskolen og konkurrenceafdelingen. Dvs. at svømmerne på Aspirantholdet vil deltage til lokale MK31 svømmestævner sammen med klubbens øvrige konkurrencehold og svømmerne på aspirantholdet vil også blive tilbudt enkelte fællestræninger med MK31’s K4 hold som er det første konkurrence hold i klubben. 

Fokuspunkterne på Aspirantholdet er at udvikle svømmernes kunnen og færdigheder i vandet og på land, samt at give et begyndende kendskab til hvad konkurrencesvømning er.

Efter 1-2 sæsoner på Aspirant tilbydes man enten at rykke op på K4 eller at fortsætte i vores svømmeskole på et hold passende til ens niveau.

 
Hold i dag

Instagram