Glimt fra Klubmesterskaberne og klubfest 2023


Tak til vores gavesponsorer 


Glimt fra Eliteholdes første uge på træningslejr i Malaga

Opdatering efter Eliteholdets 1. uge på træningslejr i Malaga. Vejret var de første par dage MEGET blæsende og kolde - solen er fremme nu og selv trænerne måtte i T-shirts og shorts på kanten.

Vi får trænet en masse. Ca. 5-6 timer om dagen inkl. vandtræning, dry land og styrketræning. På turens første fri aften en tiltrængt shoppe/hyggetur til Malaga centrum.  Vi har en uge mere hernede og vejret ser heldigvis ud til at blive fint den sidste uges tid ??  Pernille Juel Cheftræner, Svømmeklubben MK31
Medaljehøst og flere PR ved DÅM-K i Esbjerg

De dygtige svømmere fra MK31 høstede mange medaljer og pr-tider, stort tillykke!

Størstedelen af K2 deltog i weekenden til DÅM-K i Esbjerg. Holdet bestod af Eran Akar, Holger Larsen, Rasmus Alexander Nielsen, Emil Harpøth, Thor Rosselló-Tang, Emil Kastrup, Oskar Krogh Bill, Louisa Kjerulf, Nicoline Svarrer og Laura Krak Hjorth. Det har været en weekend fyldt med sjov, hurtig svømning og mange personlige rekorder. Svømmerne har præsteret gode individuelle løb, såvel som holdkapper.

Nicoline svømmede blandt andet en super god 200 bryst i tiden 2.55.29, og vandt dermed en bronzemedalje til sit første danske årgangsmesterskab. Rasmus svømmede ligeså 200 bryst og et rigtig flot svømmet løb resulterede i en bronzemedalje, samt stor PR, i tiden 2.33.90. 

Herudover blev der sat en ny klubrekord for årgangsdrenge, da Eran svømmede 50 bryst i tiden 32.95.  Sidst men ikke mindst vandt Oskar en 3.plads i kategorikonkurrencen for 09’er drenge i bryst, på baggrund af sine flotte resultater i 50, 100 og 200 bryst

 

Kæmpe tillykke til alle deltagende svømmere, med de flotte resultater og præstationer.


  

 

 


 


 
   
 


 
 
 
 
 
 

 

 
 
Svømmeklubben MK31 indgår samarbejdsaftale med Klinik Kropsværkstedet

Svømmeklubben MK31 har indgået et samarbejde med Klinik Kropsværkstedet som har klinikker på Amager Strandvej på Amager, Frederiksberg Allé på Frederiksberg og Ahlgade i Holbæk. 

Samarbejdet omfatter at MK31's medlemmer tilbydes 15% rabat på deres behandlinger/screeninger hos Klinik Kropsværkstedet.
 
I kan læse meget mere og booke tider på klinikkens hjemmeside HER 

 

Josefine B. Pedersen udtaget til OL2024 bruttogruppe

Dansk Svømmeunion har i den forgange uge præsenteret landsholdsgrupperne for næste sæson. Her er vi stolt repræsenteret af vores egen Josefine B. Pedersen, som vil være en del af OL2024 bruttogruppen. I kan læse meget mere om udtagelsen fra Dansk Svømmeunion HER.

Stort tillykke til Josefine! 

 

 Hold i dag

Instagram