Svømmeklubben MK31 ansætter Sebastian Ovesen og Stefan Corlin

Svømmeklubben MK31 har netop fået trænerteamet til det nye elitehold på plads. Således tiltræder Sebastian Ovesen og Stefan Corlin som en del af trænerteamet på klubbens bedste hold og vil assistere Cheftræner, Pernille Juel, og Elitechef, Anders Juel, til den daglige træning.

Sebastian Ovesen er tidligere elitesvømmer med personlig erfaring på seniorlandsholdet og har deltaget ved bl.a. VM på kortbane i 2016. Derudover har Sebastian trænereerfaring fra KVIK Kastrup i den seneste sæson. Sebastian er startet pr. 1/8.

”Sebastian er en rigtig spændende tilføjelse til vores nye set up i Svømmeklubben MK31. Sebastian kommer til os med en masse erfaring som svømmer på højt nationalt og internationalt plan, og det vil vi kunne drage rigtig meget nytte af på holdet. I og med Sebastian også har erfaring med at stå på kanten som træner efterfølgende hans egen svømmekarriere har han det allerede naturligt at kunne formidle og kommunikere hans viden videre til vores svømmere. Vi ser frem til et stærkt samarbejde med Sebastian”, fortæller Cheftræner Pernille Juel.

Stefan Corlin kommer til Svømmeklubben MK31 med en masse trænererfaring og viden. Stefan er tidligere cheftræner i Gladsaxe Svømmeklub, assistenttræner i KVIK Kastrup, talentudvikler i GTI m.m. Han har bl.a. også en række træner- og sportslige uddannelser med i bagagen, og vil derfor kunne bidrage konstruktivt til deres nye set up i MK31. Stefan tiltræder pr. 1/9.

”Stefan har en masse kompetencer i form af div. trænerjobs, men også via hans mangeårige arbejde som lærer. Stefan ved hvad der skal til for at nå til tops i Dansk Svømning, men han ved også hvad det vil sige at arbejde med unge mennesker i en rivende udvikling i deres liv, og det er klart et af vores store fokuspunkter at arbejde med det hele menneske i stedet for kun på svømmeren i vores medlemmer. Jeg ser frem til et spændende samarbejde og en masse konstruktive og lærende samtale med Stefan på kanten.” fortæller Elitechef Anders Juel.

 
 
Svømmeklubben MK31 indgår samarbejdsaftale med Klinik Kropsværkstedet

Svømmeklubben MK31 har indgået et samarbejde med Klinik Kropsværkstedet som har klinikker på Amager Strandvej på Amager, Frederiksberg Allé på Frederiksberg og Ahlgade i Holbæk. 

Samarbejdet omfatter at MK31's medlemmer tilbydes 15% rabat på deres behandlinger/screeninger hos Klinik Kropsværkstedet.
 
I kan læse meget mere og booke tider på klinikkens hjemmeside HER 

 

Josefine B. Pedersen udtaget til OL2024 bruttogruppe

Dansk Svømmeunion har i den forgange uge præsenteret landsholdsgrupperne for næste sæson. Her er vi stolt repræsenteret af vores egen Josefine B. Pedersen, som vil være en del af OL2024 bruttogruppen. I kan læse meget mere om udtagelsen fra Dansk Svømmeunion HER.

Stort tillykke til Josefine! 

 
  

Sofie udtaget til EM Junior og Cille udtaget til NM Junior!

 

I denne tid hvor både træning, skole og alm. hverdag er lukket ned kommer der alligevel glædelige og gode nyheder.

Svømmerne får jo desværre ikke mulighed for at svømme DM Junior og Danish Open om 5 dage selvom al træning og planlægning er gået på at skulle præstere det bedste de kunne der. MEN:

  • Sofie Bruun Høvring er udtaget til EM Junior til sommer på baggrund af at hun 3 gange siden januar har svømmet under kravet i 50 fly på langbane - hurtigste tid med 00.27,56. Kravtiden var 00.27,96. Sofie er udtaget som 3. bedste junior svømmer regnet ud i % hvor langt man er under kravtiden.

  • Cille Kirketerp er udtaget til NM Junior til sommer på baggrund af hun til Kronborg Open svømmede 5/100 dele under kravtiden i 50 fri! Cilles tid lød på 00.27,43 og kravtiden er 00.27,48.

    Stort tillykke til pigerne - det kan forhåbentlig hjælpe på motivationen til den daglige løbetur/dryland hjemme i stuen pt.

    https://www.svoem.dk/Nyheder/Nyhed/?id=5005 

 

VH
Svømmeklubben MK31
cheftræner Pernille Juel 
 
  

5 medaljer og flotte top 10 placeringer til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane!

 

Vi takker af fra en fantastisk weekend i Gladsaxe efter et meget vellykket Dansk Årgangsmesterskab for piger født i 2006 og 2007 og drenge født i 2005 og 2006. MK31 havde 11 svømmere kvalificeret fordelt på både K1 og K2. 

Vi kommer hjem med en PR procent på intet mindre end 92,3%! 
Nadia har flere løb i top 5-8 (blandt andet 400 IM hvor hun bliver nr. 5) Ella bliver nr. 7 i 200 fri, Hansen nr. 7 i 400 fri, Maja nr. 12 i 400 fri og Sarah nr. 13 i 200 fly - virkelig store placerings forbedringer og ikke mindst personlige rekorder. 

Maya, Emma, Johanna, Bjerre og Frederikke gør det virkelig flot og hopper også adskillige placeringer op af listen og laver flotte personlige rekorder i alle løb. 

Carlos står for MK’s medaljer og rigtig mange flotte personlige rekorder. 

Han vinder guld og er derfor Danmarks hurtigste dreng født i 2006 i 400 fri, sølv i 100 fri og 200 fri, bronze i 200 fly og 400 IM. 

Han får også en flot pokal med hjem da han samlet bliver nr. 2 i crawl kategorien. 
Tillykke til alle svømmerne med de flotte resultater ?? 
Aftenen blev selvfølgelig afsluttet på Mac Donalds
.

 

Pernille Juel

Cheftræner

 

Svømmeklubben MK31 fejrer 50 års jubilæum i år: 2019


 
Svømmeklubben MK31 har sponsoraftale med OK
Du kan med et OK-kort bidrage til den fælles sponsorkonto for svømmerne i MK31
Bestil dit kort via dette link https://www.ok.dk/privat/sporten/
Kortet skal knyttes til nr: 561504

Nyheder

Loading