Vejledning til tilmelding

Kære svømmere og forældre!

Velkommen til Svømmeklubben MK31

Svømmeklubben MK31 har følgende procedure for tilmelding til de kommende sæsoner samt betaling for disse. Systemet vil sikre et bedre overblik over pladser på de eksisterende hold, ventelister, betalinger, samt kommunikation mellem medlemmer, trænere og bestyrelsen.

For forsat at være medlem af Svømmeklubben MK31 skal I oprette jer som bruger på MK31 Klubmodul vælge det hold, som I er tilmeldt på nuværende tidspunkt, samt betale med Dankort/PBS-sikker betaling.

Linket til KLUBMODUL findes også HER

I skal oprette jeres barn som bruger, ikke jer selv, og følge instruktionerne på skærmen.

Ved oprettelse skal I være opmærksomme på:

1. at der skal oprettes en profil til barnet, ikke forældre

2. at der skal angives den mailadresse, som I tjekker jævnlig, da kvitteringen for den gennemførte betaling og fremtidig kommunikation klub/medlem vil blive sendt til denne mailadresse.

3. at I før barnet bliver tilmeldt et hold, skal acceptere klubbens gældende betingelser. Dem finder I på www.mk31.dk under betingelser se link HER

4. at man tilmelder barnet på det hold som det går på nu dvs. hvis Jens Jensen (år 2001) går om mandagen på let øvet”- hold i Sundby Badet, skal man tilmelde sig kun på det hold.

5. I skal ikke melde barnet til flere hold (bortset fra hvis I ønsker at barnet skal gå flere gange om ugen)

Det optager pladsen for andre, der gerne vil til. Man skal heller ikke tilmelde til flere hold, for efterfølgende at ændre barnets oplysninger til lillebror og eller lillesøster.

6. Der er begrænset antal pladser på holderne, men man kan skrive sig på venteliste.

7. Trænere og bestyrelsesmedlemmer tager nogle gange billeder og videoklip til brug for uddannelse af vores trænere. Samtidig kan vi benytte billederne til vores hjemmesiden, nyhedsbrevet eller til talentudvælgelse. I bedes derfor ikke fravælge billeder på tilmeldingsblanketten. 

8. Medio juni og december måned er tilmelding mulig for nuværende medlemmer til næste sæson. Så hold jeres medlemsnummer parat. Nuværende medlemmer får ved sæson afslutning, besked fra trænerne hvilket hold de skal rykkes til i den kommende sæson.

9. Ultimo juni og december måned vil der være åbent for tilmelding af ny medlemmer hvorefter holderne bliver fyldt op efter ”første til mølle” princippet.

10. HUSK AT DIT BARN ER FØRST TILMELDT NÅR DU HAR BETALT og har fået bekræftelse for gennemført betaling og kvittering på mail.

Hvis du har problemer med tilmelding kontakt os venligst på

Mk31@mk31.dk

Med venlig hilsen

Svømmeklubben MK31

BestyrelsenHold i dag

Instagram