Flot præstation på 10.000 m ved Christiansborg Rundt 2023

Caroline Bjerre har svømmet Christiansborg rundt med en distance på 10.000 meter og placerede sig som nr. 2 for kvinder. Stort tillykke til Caroline

Samlet opdatering fra sommerens mesterskaber

Flotte stævner fra vores MK31 svømmere.

Til DM Langbane i slut juni formår svømmerne at hente intet mindre end 24 medaljer med hjem fra DM i Aalborg. Det er det højeste antal nogensinde. Heribalndt skal nævnes at Josefine bliver Dansk Mester i 100 og 200 bryst. Schastine bliver Dansk mester i 50 bryst og pigerne bliver danske mestre i 4x100 Medley!

Til Nordiske Junior Mesterskaber i juli er Naja Kammann med på holdkappen for Danmark i 4x100 fri som bliver Nordiske Junior Mestre! Stort tillykke!

Til EM Junior i Beograd også i juli måned, formår Schastine at svømme sig i semifinalerne i alle sine 4 individuelle løb. Hun formår også at vinde hele to medaljer. En bronzemedalje i 4x100 Medley for piger og guld og dermed Europæisk Junior Mester i 4x100 Medley for mix hold. Det er MK31's første medaljer nogensinde ved et EM for juniorer.

STORT TILLYKKE TIL ALLE SVØMMERNE!

Sofie, Schastine og Cille går dog ikke på sommerferie da der for pigerne venter et EMu23 i midten af august.

Resten af klubben holder en velfortjent ferie.

Held og lykke til pigerne - vi glæder os til at følge jer.

Med ønske om en god sommer fra alle i Svømmeklubben MK31

Glimt fra Klubmesterskaberne og klubfest 2023

Tak til vores gavesponsorer

Glimt fra Eliteholdes første uge på træningslejr i Malaga

Opdatering efter Eliteholdets 1. uge på træningslejr i Malaga. Vejret var de første par dage MEGET blæsende og kolde - solen er fremme nu og selv trænerne måtte i T-shirts og shorts på kanten.

Vi får trænet en masse. Ca. 5-6 timer om dagen inkl. vandtræning, dry land og styrketræning. På turens første fri aften en tiltrængt shoppe/hyggetur til Malaga centrum.  Vi har en uge mere hernede og vejret ser heldigvis ud til at blive fint den sidste uges tid ??  Pernille Juel Cheftræner, Svømmeklubben MK31

Medaljehøst og flere PR ved DÅM-K i Esbjerg

De dygtige svømmere fra MK31 høstede mange medaljer og pr-tider, stort tillykke!

Størstedelen af K2 deltog i weekenden til DÅM-K i Esbjerg. Holdet bestod af Eran Akar, Holger Larsen, Rasmus Alexander Nielsen, Emil Harpøth, Thor Rosselló-Tang, Emil Kastrup, Oskar Krogh Bill, Louisa Kjerulf, Nicoline Svarrer og Laura Krak Hjorth. Det har været en weekend fyldt med sjov, hurtig svømning og mange personlige rekorder. Svømmerne har præsteret gode individuelle løb, såvel som holdkapper.

Nicoline svømmede blandt andet en super god 200 bryst i tiden 2.55.29, og vandt dermed en bronzemedalje til sit første danske årgangsmesterskab. Rasmus svømmede ligeså 200 bryst og et rigtig flot svømmet løb resulterede i en bronzemedalje, samt stor PR, i tiden 2.33.90.

Herudover blev der sat en ny klubrekord for årgangsdrenge, da Eran svømmede 50 bryst i tiden 32.95.  Sidst men ikke mindst vandt Oskar en 3.plads i kategorikonkurrencen for 09’er drenge i bryst, på baggrund af sine flotte resultater i 50, 100 og 200 bryst

Kæmpe tillykke til alle deltagende svømmere, med de flotte resultater og præstationer.