Officials                                                           
          
 
Kunne du tænke dig at blive official?
I Svømmeklubben MK 31 er der altid behov for, at engagerede forældre giver en hjælpende hånd til stævner. Uden officials kan svømmeklubben ikke deltage i stævner, eller afholde stævner, såsom klubmesterskaberne eller udenbys stævner. For at kunne opretholde et højt niveau, og kunne deltage i mange stævner, både hjemme og udenbys behøver klubben så mange officials som muligt.
Så hvorfor ikke blive officials, da du derved er med til stævnerne på en aktiv måde, og samtidig får mulighed for at se dit barn svømme, samt hjælpe de øvrige svømmere til en god oplevelse.
 
Hvordan bliver jeg official?
Uddannelsen som official begynder med tidtagermodulet, som varer ca. 3½ time. Herefter kan man deltage på bane- vendedommer kursus. Svømmeklubben MK 31 betaler kurset. De forskellige moduler/kurser kan findes på Dansk Svømmeuninons hjemmeside HER 

Hvad kan du/I forvente?
Man kan forvente, at skulle deltage som official, så vidt det er muligt, når der er stævner. Der udsendes en mail, hvori man kan tilkendegive, om man kan stille som official. Det er en forudsætning, at man som forældre melder sig som official/hjælper, ellers kan klubben ikke afhvikle eller deltage i andre stævner, da det er en forpligtigelse for klubben at stille med et vist antal officials.
 
Hvis du har lyst til at hjælpe som offcial ved stævner så henvend dig på mk31@mk31.dk eller til Lene Feldskov på mail: Lene.feldskov@gmail.com
 
 

 Under revision 2023
Hold i dag

Instagram